Poštovani nakladnici,

sve je spremno za jedanaesti Monte Librić!

Ovogodišnji festival dječjih autora i nakladnika poigrat će se animacijom kao glavnom temom, u duhu vremena kad se dječje knjige sve više obogaćuju vizualnim umjetnostima stvarajući jedinstven splet riječi i slike. Na istom mjestu, u Circolu(Carrarina 1, Pula) održat će se od 23. do 29. travnja 2018.

Na brojnim programima i radionicama, likovi iz knjiga oživjet će kroz animirane formate, ali i kroz kazališnu umjetnost – predstave i scenske igre, a bit će prikazani i animirani filmovi domaćih autora.

U samom prodajnom dijelu nastojat ćemo i ove godine na jednom mjestu objediniti sve nakladnike i naslove hrvatske dječje književnosti, pedagošku literaturu te naslove koji bi mogli biti zanimljivi odgajateljima, učiteljima i pedagozima .

Monte Librić zadržao je osnovni koncept Sa(n)jam knjige u Istri, tako rabat koji nakladnik odobrava organizatoru ostaje 50 %, kako bismo kupcima mogli ponuditi popuste od 20-30 %, s time da naslove koje ponudite s većim rabatom ili po posebnoj akcijskoj cijeni dodatno izlažemo. Osim akcijskih cijena, dodatno su izloženi i svi novi naslovi, te knjige i autori koji sudjeluju u programu.

Prijaviti se možete do 15. ožujka 2018. godine. Za sve dogovore i upite slobodno nam se obratite putem elektroničke pošte prodaja@sanjamknjige.hr ili na broj telefona 052/218197.

Uz prijavu je potrebno priložiti popis Vaših naslova za djecu i mlade, koji trebaju sadržavati:

puni naslov knjige i ostalih artikala,

ime autora,

godinu izdanja,

cijenu

i barkod.

Izbor naslova za izlaganje vršit će se u dogovoru s voditeljicom prodaje.

 

Za Monte Librić

Tina Zenzerović, voditeljica prodaje

Slavica Ćurković, direktorica